۱۳۹۴ دی ۸, سه‌شنبه

روئین عطوفت از شرکت در امتحان پایان‌ترم دانشگاه باز ماند


خبرگزاری هرانا – روئین عطوفت، زندانی سیاسی زندان اوین از شرکت در امتحان پایان‌ترم دانشگاه بازماند. مسئولین زندان دیر رسیدن نامه از سوی دانشگاه را دلیل این مسئله عنوان کرده‌اند ولی زندانیان گفته‌اند که نامه‌ی مذکور حداقل یک ماه قبل، از سوی زندان دریافت شده‌ است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روئین عطوفت، فعال ملی-مذهبی زندانی، دانشجوی غیرحضوری رشته‌ی عرفان و فلسفه‌ی دانشگاه پیام نور است و می بایست روز یکشنبه ششم دی‌ماه در جلسه امتحان حضور می یافت که با عدم هماهنگی، از امتحان بازماند.
مطابق قانون و برابر آئین‌نامه سازمان زندان‌ها، زندانیان اجازه تحصیل در هنگام تحمل حبس را دارند و زندان باید شرایط ادامه تحصیل و مقدمات شرکت آنان در امتحانات را فراهم کند.
روئین عطوفت اوایل بهمن‌ماه سال گذشته جهت تحمل حبس ده‌ساله راهی زندان اوین شد.
آقای عطوفت در بیست‌وهفتم بهمن‌ماه ۱۳۹۱، حین برگزاری یک جلسه فرهنگی در خانه‌ی شخصی‌اش از سوی وزارت اطلاعات بازداشت و به زندان اوین منتقل شد، وی پس از پنج ماه در نوزدهم تیرماه ۱۳۹۲ با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.
این فعال سیاسی ملی-مذهبی در هشتم تیرماه ۱۳۹۳ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی احضار و به اتهام «تاسیس گروهک غیرقانونی و ضدامنیتی موسوم به شورای رنگین کمان در راستای همکاری با گروهک غیر قانونی ملی-مذهبی‌ها و همچنین فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق صدور و امضای بیانیه‌های ضد امنیتی» محاکمه شد.
دادگاه حکم ۱۱ سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت در احزاب، گروه‌ها و دسته جات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی، رسانه‌ها و مطبوعات را برای روئین عطوفت صادر کرد که در شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر به ده سال حبس تعزیری تبدیل شد و محرومیت های فوق‌الذکر نیز پابرجا ماند.
آقای عطوفت هم‌اینک در بند هشت زندان اوین مشغول گذراندن دوران حبس است و تا کنون به مرخصی نیز اعزام نشده است.
بند هشت “بدترین بند زندان اوین” و  “تبعیدگاه جدید زندانیان سیاسی اوین” توصیف شده است که در آن تعداد زیادی از زندانیان سیاسی و امنیتی بر خلاف اصل تفکیک جرائم در ازدحامی فوق العاده و بدون امکانات و شرایط بد بهداشتی به همراه زندانیان غیرسیاسی نگهداری می شوند و اعتراضات مکرر زندانیان و خانواده ها نیز تا کنون راه به جایی نبرده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر