۱۳۹۶ تیر ۶, سه‌شنبه

علیرضا گلی پور؛ برگزاری جلسه بررسی عدم تحمل کیفر و تمدید مرخصی


خبرگزاری هرانا – علیرضا گلی پور زندانی امنیتی زندان اوین که برای شرکت در کمیسیون پزشکی به مرخصی سه روزه اعزام شده است با توجه به برگزاری این کمیسیون با موضوع بررسی عدم توان تحمل کیفر وی، موفق به تمدید مرخصی تا دهم تیرماه امسال شد. وکیل آقای گلی پور ابراز امیدواری کرد با توجه به وضعیت پزشکی این زندانی، کمیسیون پزشکی به نفع موکلش صدور رای نماید.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کمیسیون پزشکی جهت بررسی عدم تحمل کیفر برای علیرضا گلی پور زندانی امنیتی مشکوک به سرطان، یکشنبه ۴ تیرماه برگزار شد. نتیجه این نشست احتمالا در هفته آتی ابلاغ شود.
همزمان با این نشست آقای گلی پور که با مرخصی استعلاجی در بیرون از زندان به سر می برد موفق شد این مرخصی را تا دهم تیرماه تمدید کند.
علیرضا گلی پور
هرانا پیش تر گزارش داده بود مورخ ۳ تیرماه ۱۳۹۶، علیرضا گلی پور زندانی امنیتی مشکوک به سرطان محبوس در سالن ۱۲ بند ۷ زندان اوین، در سالگرد پنجمین سال حبس خود، جهت برگزاری کمیسیون پزشکی، با تودیع وثیقه ۶۰۰ میلیونی به مرخصی استعلاجی سه روزه و قابل تمدید اعزام شد. که اکنون این مرخصی تا دهم تیرماه تمدید شده است.

آزیتا قره بیگلو وکیل علیرضا گلی‌پور ضمن تایید این خبر در گفتگو با گزارشگر هرانا اعلام کرد کمیسیون پزشکی علیرضا گلی پور که در مرخصی استعلاج به سر می برد، یکشنبه هفته جاری جهت بررسی عدم تحمل کیفر برگزار شد. وی همچنین با توجه به وضعیت پزشکی آقای گلی پور، از تایید عدم تحمل کیفری ابراز امیدواری کرد.

برگزاری کمیسیون پزشکی در حالی است که عدم تحمل کیفر آقای گلی پور پیشتر از سوی سه تن از پزشکان تایید شده و رای و نظر دو پزشک دیگر هفته آبنده ابلاغ خواهد شد.
علیرضا گلی پور، متولد ۱۳۶۵، ساکن تهران و دانشجوی مخابرات و کارمند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مهرماه ۱۳۹۱ از سوی ماموران وزارت اطلاعات دستگیر و تیرماه ۱۳۹۴ به اتهام “جاسوسی به نفع اجانب و به طور مشخص کشور آمریکا ” از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی به ۳۹ سال و ۹ ماه حبس تعزیری و ۱۷۰ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم با اعمال ماده ١٣۴ و تخفیف به ۱۲ سال حبس تعزیری تقلیل یافت.
هرانا پیشتر در گزارش “آشنایی با بند‌ هفت زندان‌ اوین؛ تبعیدگاه زندانیان سیاسی-امنیتی” گزارش کرده بود؛ این بند متشکل از هشت سالن، یکی از بندهای بدنام این زندان است که زندانیان عمدتا با جرایم مالی در آن نگهداری می‌شوند اما دست‌کم ۵۵ زندانی سیاسی-امنیتی در کنار زندانیان معتاد به مواد مخدر و جرایم مالی برخلاف اصل تفکیک جرائم در وضعیتی بسیار نامناسب حبس‌های طولانی مدت خود را طی می‌کنند. در این بند حداقل ۳۰ زندانی مبتلا به ایدز وجود دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر