۱۳۹۶ اسفند ۸, سه‌شنبه

احمد کریمی پس از حدود یک دهه تحمل حبس، آزاد شد



احمد کریمی، زندانی سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر کرج که از ۹ سال پیش مشغول گذراندن محکومیت ۱۵ ساله خود بود در ساعات پایانی روز گذشته بصورت مشروط از زندان رجایی شهر آزاد شد. آقای کریمی که پیش از انتخابات سال ۸۸ دستگیر شده بود در دادگاههای نمایشی حوادث پس از انتخابات بعنوان یکی از دستگیر شدگان این حوادث توسط نهادهای امنیتی “جا زده شد” و حتی حکم اعدام در دادگاه بدوی برای او صادر شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در ساعات پایانی روز گذشته مورخ ۷ اسفندماه، احمد کریمی زندانی سیاسی پس از تحمل حدود ۹ سال حبس از محکومیت ۱۵ ساله خود، بصورت مشروط آزاد شد.
احمد کریمی در اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ و بیش از یک ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بازداشت شده بود.

وی پس از گذراندن بیش از یک ماه در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ -بازداشتگاه ویژه وزارت اطلاعات مستقر در زندان اوین- بالاجبار در دادگاه‌های نمایشی پس از انتخابات سال ۸۸ شرکت داده شد و به اتهام نقش آفرینی در اعتراضات پس از انتخابات توسط دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم گردید. این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۱۵ سال زندان در تبعید کاهش یافت.

این زندانی سیاسی حدود شش سال از حبس خود را در تبعید و در زندان گنبدکاووس گذراند و در ماه‌های آخر سال گذشته به زندان رجایی‌شهر منتقل شد.

این زندانی سیاسی به دلیل کمبود امکانات بهداشتی و پزشکی در زندان گنبد کاووس که پیش تر به آنجا تبعید شده بود دچار پوسیدگی شدید دندان‌ شده‌ است و با نداشتن بیمه و عدم حمایت بیمه زندانیان بر خلاف ادعای مسئولین قضائی کشور مجبور بوده هزینه گزافی بابت رسیدگی پزشکی پرداخت نماید که با توجه به ضعف بنیه مالی از انجام تا حد زیادی ناتوان مانده بود، بر همین اساس دچار مشکلات گوارشی شده است.
هرانا پیش‌تر گزارش کرده بود خانواده احمد کریمی با توجه به دوری راه و مسافت زیاد از اسلامشهر تا گنبدکاووس، بیش از ۴۴۴ ماه بود که وی را ملاقات نکرده و از حال او بی خبر بودند.
کریمی که در هجوم نیروهای امنیتی به خانه وی در شبانگاهی در ماه اردیبهشت سال ۸۸ بازداشت شده با اتهام ارتباط با انجمن پادشاهی ایران روبرو بوده است. در این پرونده کسانی چون محمدرضا علی‌زمانی، آرش رحمانی‌پور، پیمان عارفی و حامد روحی نژاد نیز حضور داشته اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر