۱۳۹۷ خرداد ۲۲, سه‌شنبه

رئیس سازمان نوسازی مدارس: سیستان و بلوچستان دارای بیشترین مدارس خشت و گلی

مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره مدارس خشتی و گلی گفت که بیشترین مدارس خشتی مربوط به سیستان و بلوچستان و کمترین میزان آن مربوط به خراسان جنوبی است. رخشانی مهر با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب و بازسازی اند گفت “بیشترین آمار مدارس نیازمند تخریب مربوط به تهران و کمترین مدارس مربوط به استان قم است. همچنین بیشترین مدارس نیازمند بازسازی در تهران و کمترین میزان آن مربوط به چهارمحال و بختیاری است”.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، مهراله رخشانی مهر در گردهمایی خیرین مدرسه ساز که در مدرسه دارالفنون برگزار شد به بیان تحلیلی از وضعیت موجود مدارس پرداخت و گفت: “متوسط سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۱۸ مترمربع است در حالی که استاندارد آن ۸.۳۹ متر مربع است”.
وی افزود: “۱۱ استان کشور زیر خط میانگین سرانه آموزشی قرار دارند که گلستان، گیلان، سیستان و بلوچستان و البرز از این جمله اند”.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب و بازسازی اند گفت: “بیشترین آمار مدارس نیازمند تخریب مربوط به تهران و کمترین مدارس مربوط به استان قم است. همچنین بیشترین مدارس نیازمند بازسازی در تهران و کمترین میزان آن مربوط به چهارمحال و بختیاری است”.
رخشانی مهر درباره مدارس خشتی و گلی نیز گفت: “بیشترین مدارس خشتی مربوط به سیستان و بلوچستان و کمترین میزان آن مربوط به خراسان جنوبی است. همچنین بیشترین آمار مدارس کانکسی در خوزستان و کمترین آن در سمنان است”.
وی در ادامه به حکم برنامه ششم توسعه بابت اختصاص سه میلیارد دلار از حساب ذخیره ارزی برای تخریب و نوسازی مدارس عنوان کرد: “بر اساس این حکم باید این مبلغ برداشت شود اما چون حساب ذخیره ارزی اعتبار ندارد در سال اول اجرای برنامه ششم توسعه مغفول مانده است”.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر