۱۳۹۵ شهریور ۶, شنبه

ضبط رسمی مراسم؛ یکی از سه پیشنهاد دادستان برای برگزاری کنسرت‌ها


خبرگزاری هرانا ـ دادستان تهران با تاکید بر مبارزه با «بدحجابی» گفت که دادستانی تهران پیشنهاد می کند برگزاری کنسرت‌ها در تهران منوط به تضمین و تامین امنیت مراسم از سوی استاندار یا فرماندار تهران و تضمین سلامت محتوای برنامه‌ از سوی ارشاد باشد. وی «ضبط رسمی مراسم از سوی پلیس» را به عنوان پیشنهاد دیگر برای برگزاری کنسرت‌ها مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، دومین نشست دادستانی تهران در حوزه‌ آسیب‌های اجتماعی که روز چهارشنبه سوم شهریور ماه برگزار شد، به موضوع عفاف و حجاب اختصاص داشت. در این جلسه که به ریاست عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران تشکیل شد، مسئولان پلیس، دستگاه‌های اجرایی مرتبط با آسیب‌ها و تعدادی از معاونان دادسرای تهران حضور داشتند.
شروط پیشنهادی دادستانی تهران برای برگزاری کنسرت‌ها
جعفری دولت‌آبادی به موضوع برگزاری کنسرت‌ها و مشکلات ناشی از آن پرداخت و با یادآوری این نکته که، این مراسم از قدیم الایام برگزار می‌شده و موضوع جدیدی نیست، اظهار داشت: “دادستانی تهران پیشنهاد می‌کند برگزاری کنسرت‌ها در تهران منوط به تضمین و تامین امنیت مراسم از سوی استاندار یا فرماندار تهران و تضمین سلامت محتوای برنامه‌ ارائه شده توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شود”.
وی ضبط رسمی مراسم از سوی پلیس را به عنوان پیشنهاد دیگر مطرح کرد و گفت: “این اقدام می‌تواند در جلوگیری از مشکلات کنسرت‌ها پیشگیرانه باشد”.
وی توجه به این سه پیشنهاد را مانع از ایجاد تنش‌ در برگزاری کنسرت‌ها و لغو آن‌ها دانست.
دادستان تهران ادامه داد: “عملیاتی کردن این سه پیشنهاد باعث می‌شود که مسئولان در برگزاری کنسرت‌ها احساس مسئولیت کرده، تنش‌ها فعلی از بین برود و مسئولان به وظایف خود عمل کنند”.
دادستان تهران گفت: “در صورت پاسخ مثبت دستگاه‌ها، این پیشنهادها عملی خواهد شد”.
اقدامات پیشگیرانه در قبال کشف حجاب
وی از جمله اقدامات موثر در مقابله با بدحجابی را توقیف اتومبیل‌هایی که راننده یا سرنشین آن کشف حجاب کرده دانست و با اعلام این که دادستانی به پلیس در این خصوص مجوز داده است، از پلیس خواست این دستور را اجرایی کند.
دادستان تهران همچنین با تاکید بر ظرفیت فضای مجازی در تبلیغ «بی‌عفتی»، به دو معاون خود در دادسرای فرهنگ و رسانه و دادسرای جرایم رایانه‌ای دستور داد که در این حوزه‌ ورود جدی نموده. و نسبت به سایت هایی که به تبلیغ یا فروش «لباس های مبتذل» می پردازند اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.
دادستان تهران در تبیین نقش سازمان صدا و سیما و وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی در ترویج «عفاف و حجاب»، به یک فیلم سینمایی اشاره کرد و گفت: “فیلم مذکور ترویج دهنده‌ بی‌عفتی و بی‌حیایی بوده و در صدد عادی‌سازی روابط میان زن و مرد است، به عنوان مثال پوشیدن شلوارهای پاره در این فیلم عادی جلوه داده می‌شود و به نحوی تبلیغ می‌گردد. لذا وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی باید در مورد تهیه و اکران چنین فیلم‌هایی توجه لازم را بنماید، زیرا نقش وزارت ارشاد در این حوزه که از طریق بررسی و صدور مجوز به مطبوعات، جشن‌ها، کنسرت‌ها و فیلم‌ها اعمال می‌شود، از اهمیت خاصی برخوردار است.”

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر