۱۳۹۵ آبان ۱۰, دوشنبه

اعتراض بیش از ۳۰۰۰ نفر در شش تجمع جداگانه صنفی و زیست محیطی در کشور


خبرگزاری هرانا ـ از روز گذشته حدود هزار نفر از کارکنان شرکتی مخابرات به تهران آمده اند و امروز، دومین روز از تجمع صنفی خود را مقابل مجلس برگزار کردند. حدود ۴۰۰ نفر از از کارگران پروژه سد چم شیر گچساران صبح امروز در اعتراض به معوقات مزدی خود مقابل ساختمان فرمانداری گچساران دست به تجمع زدند. حوالی ظهر امروز بیش از ۴۰۰ نفر از کارگران شیفت صبح بخش  تولید کارخانه رینگ سازی مشهد با حضور در مقابل دفتر شورای اسلامی کارخانه، نسبت به اجرای سلیقه‌ای طرح طبقه بندی مشاغل کارخانه رینگ سازی اعتراض کردند. صبح امروز نیز بیش از هزار نفر از جامعه آزمایشگاهیان کشور در مقابل وزارت بهداشت به دلیل پیگیری مطالبات صنفی و خواسته‌های اجرا نشده خود تجمع اعتراضی تشکیل دادند. هم‌چنین اهالی روستای آهنگر محله گرگان در اعتراض به قطع درختان جنگل سمارود تجمع کرده و خواستار نظارت بیشتر مسئولان بر محیط زیست استان شدند. روز گذشته نیز حدود ۸۰ نفر از کارگران شرکت کشت وصنعت مغان در اعتراض به آنچه بلاتکلیفی در وضعیت شغلی خود می‌خواندند، مقابل ساختمان مرکزی این شرکت در شهرستان پارس آباد تجمع کردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، جمعی از کارگران شرکت کشت وصنعت مغان در اعتراض به آنچه بلاتکلیفی در وضعیت شغلی خود می‌خوانند، مقابل ساختمان مرکزی این شرکت در شهرستان پارس آباد تجمع کردند.
گروهی از کارگران بخش حفاظت شرکت کشت وصنعت مغان که  تعداد آنها به حدود ۸۰ نفر می رسد در اعتراض به آنچه بی‌توجه‌ای کارفرما به وضعیت شغلیشان می خواندند روز گذشته(۹  آبان ماه) دست به اعتراض صنفی زدند.
به گفته این منابع کارگری؛ کارفرمای واحد  کشت وصنعت مغان حدود ۸۰ نفر از کارگران بخش حفاظت خود را  به بخش صنعتی (کارخانه) انتقال داده است این در حالیست که قراردادهای کاری مستقیم همگی آنها به صورت فصلی تنظیم شده است.
طبق ادعای کارگران معترض، پیش از این کارفرما مجتمع کشت وصنعت مغان اسامی این تعداد کارگر بخش حفاظت را به همراه حدود ۱۰۰ نفر دیگر از همکرانمان در لیست اخراج قرار داده بود که با رسانه ای شدن این موضوع در حال حاضر بحث اخراج کارگران منتفی شده است.
این کارگران که جمعا ۸۰نفر هستند مدعی‌اند که پس از تغییر وضعیت در شرایطی بد‌تر از قبل قرار گرفته اند و در شرایط کنونی از شرایط کارگران قرار داد مستقیم برخوردار نیستند.

دومین روز از تجمع کارکنان شرکتی مخابرات مقابل مجلس

به گزارش ایلنا، از روز گذشته حدود هزار نفر از کارکنان شرکتی مخابرات به تهران آمده اند و امروز، دومین روز از تجمع صنفی این کارکنان مقابل مجلس است.
از قرار معلوم این معترضان شب گذشته را در بهشت زهرا سر کردند و از ابتدای صبح امروز دوباره مقابل مجلس جمع شدند.
تجمع‌کنندگان می گویند علاوه بر معترضانی که از استان‌های مختلف به تهران آمده‌اند، کارکنان شرکتی مخابرات تهران نیز امروز به تجمع‌کنندگان پیوسته‌اند.
از قرار معلوم، نمایندگان معترضان داخل مجلس در حال رایزنی با کمیسیون های مختلف هستند، روز گذشته نیز دیدارهایی با نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس داشته‌اند که این نمایندگان وعده هایی نیز به معترضین داده اند.
تجمع‌کنندگان می‌گویند تا زمان قطعی نشدن نتیجه در تهران می مانیم و به شهرهایمان بازنمی‌گردیم.
تجمع‌کنندگان خواسته های خود را انعقاد قرارداد مستقیم با مخابرات، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و تامین امنین شغلی عنوان می‌کنند.

در استان کهکیلویه وبویر احمد انجام شد؛ تجمع کارگران سد « چم شیر » مقابل فرمانداری گچساران

به گزارش ایلنا، جمعی از کارگران پروژه سد چم شیر گچساران صبح امروز در اعتراض به معوقات مزدی خود مقابل ساختمان فرمانداری گچساران تجمع کرده‌اند.
تعدادی از کارگران معترض در گچساران گفتند: “حدود ۴۰۰ نفر هستیم و به نمایندگی از سوی مجموع ۲ هزار کارگر شاغل در پروژه سد چم شیر گچساران از صبح امروز (دوشنبه ۱۰ مهر ماه) مقابل ساختمان فرمانداری گچساران جمع شده‌ایم”.
آنها در توضیح مطالبات صنفی خود گفتند: “تا این لحظه کارگران پروژه سد چم شیر گچساران ۶ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده طلبکارند که این مسئله باعث شده تا کارگران دچار  مشکلات معیشتی ناشی از دریافت حقوق بشوند”.
به گفته کارگران خواسته ما از مسئولان استانی وشهرستانی این است که با توجه به افزایش هزینه‌های جاری، تمام تلاش خود را انجام دهند تا زمینه‌ پرداخت تمامی معوقات کارگران در یک الی دو نوبت فراهم شود.
در این زمینه «محمدرضا فاضل»، معاون اجرایی کارفرمای شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با تأیید پرداخت نشدن مطالبات شش ماهه کارگران سد چم شیر گچساران به خبر نگار ایلنا گفته است: “ماهیانه باید ۲۵ میلیارد تومان برای پرداخت مطالبات و حقوق کارگران این سد تخصیص داده شود”.
وی با بیان اینکه شرکت سابیر باید ۸۰ میلیارد تومان تاکنون جهت پرداخت حقوق کارگران، خرید تجهیزات و سایر ملزومات این سد پرداخت می‌نمود اما متاسفانه این اعتبار پرداخت نشده و اکنون با بدهکاری مواجه هستیم.
وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل سد چم شیر گچساران را ۶۰۰ میلیارد تومان عنوان و اظهار داشت: “در صورت تخصیص نیافتن این اعتبار امکان آبگیری سد در سال آینده برای ما وجود ندارد”.
فاضل اعتبارات تخصیص یافته بر سد چم شیر گچساران را ناچیز عنوان کرد ودر ادامه افزود: “ماهیانه برای پرداخت مطالبات و معوقات کارگران به ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است”.

ظهر امروز انجام شد؛ اعتراض کارگران «رینگ مشهد» به اجرای طرح طبقه بندی مشاغل

به گزارش ایلنا، شماری از کارگران کارخانه رینگ سازی مشهد صبح امروز (دوشنبه ۱۰ آبان ماه) با تجمع مقابل دفتر نهاد صنفی این کارخانه خواستار بازبینی در طرح طبقه بندی مشاغل خود شدند.
حوالی ظهر امروز بیش از ۴۰۰ نفر از کارگران شیفت صبح بخش  تولید کارخانه رینگ سازی مشهد با حضور در مقابل دفتر شورای اسلامی کارخانه، نسبت به اجرای سلیقه‌ای طرح طبقه بندی مشاغل کارخانه رینگ سازی اعتراض کردند.
کارگران کارخانه رینگ سازی  می‌گویند با وجود آنکه در این واحد تولیدی  طرح طبقه‌بندی مشاغل اجرا می‌شود اما در عمل همه کارگرانی که اینجا کار می‌کنند به نسبت مساوی از مزایای این طرح برخودار نیستند.
به گفته آنها ،یکسان‌سازی حقوق تا به حال در کارخانه رینگ سازی برای همه اعمال نشده و کارگرانی در این میان هستند که با بیش از ۲۰ سال کار به اندازه  سوابق کاریشان حقوق دریافت نمی‌کنند.
طبق اظهارات کارگران معترض پیش از این  تجمع دیگری در اعتراض به شیوه غلط اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در محوطه مجتمع انجام داده‌ایم که آخرین بار اسفندماه سال گذشته بود که در نتیجه آن مدیریت وعده رسیدگی به مشکلات را داد.
به ادعای آنان  در نتیجه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل کنونی درآمد نزدیک به یک هزارو ۸۰۰ نفری کارگر شاغل در این واحد صنعتی در حد و اندازه حداقل‌های قانونی باقی مانده است.
برپایه این اطلاعات هم اکنون ۳۸۵ کارگر رسمی، حدود ۳۰۰ کارگر قرار دادی و بیش از ۱۲۰۰کارگر روزمزد در کارخانه رینگ سازی مشهد شاغل هستند که جدا از اجرای سیلقه‌ای طرح طبقه‌بندی مشاغل  دستمزد ماهانه آنها با تاخیر دست کم ۱۵ روزه انجام می شود.

اعتراض گسترده جامعه آزمایشگاهیان مقابل وزارت بهداشت؛ واگذاری آزمایشگاه‌ها به افراد غیر ایرانی به صلاح نیست

به گزارش فارس، جمع کثیری از جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشور صبح امروز در مقابل وزارت بهداشت به دلیل پیگیری نشدن مطالباتشان همچنین در جهت مخالفت با واگذاری بی‌رویه آزمایشگاه‌ها به افراد غیرکارشناس و غیرایرانی، تجمع کردند.
صبح امروز بیش از هزار نفر از جامعه آزمایشگاهیان کشور در مقابل وزارت بهداشت به دلیل پیگیری مطالبات صنفی و خواسته‌های اجرا نشده خود تجمع کردند.
جامعه معترض آزمایشگاهیان از استان‌های مختلف همچون اصفهان، شیراز، خوزستان، بندرعباس، همدان، سمنان، قم و … حضور یافته بودند و با در دست گرفتن پلاکاردهای درخواست اجرای خواسته‌هایشان بودند.
حسن قجاوند نایب رئیس جامعه آزمایشگاهیان که در جمع معترضان حضور داشت اظهار داشت: “دلیل این تجمع پیگیری مطالبات صنفی و خواسته جامعه آزمایشگاهیان است که تاکنون علیرغم درخواست‌های زیاد اجرایی نشده است و نتیجه‌ای به همراه نداشته البته از وزیر بهداشت به دلیل توجه خاصی که اخیرا به جامعه ‌آزمایشگاهی داشته تشکر می‌کنیم و ایشان روز گذشته در جلسه هیأت دولت قانون مشاغل سخت را برای جامعه آزمایشگاهی مطرح کرده‌اند”.
وی افزود: “امروز به پاس این اقدام آقای هاشمی معترضان یک گل سرخ در دست داشته ولی با این وجود خواستار پیگیری جدی مطالباتشان هستند البته باید توجه داشت که علیرغم پیگیری‌های وزیر بهداشت برای محقق شدن مطالبات جامعه ‌آزمایشگاهیان گویا به نظر می‌رسد بدنه وزارت بهداشت در اجرای این مطالبات و درخواست‌ها همکاری مناسبی نمی‌کند و این مسأله سبب کندی اجرای برنامه‌ها شده است”.
حبیب‌الله فاضلیان رئیس صنف جامعه آزمایشگاهی کشور نیز که در جمع معترضان حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، گفت: ضمن پافشاری و تأکید بر ضرورت لحاظ شدن درجه ۳ بر مشاغل سخت و زیان‌آور برای همه کارکنان فنی آزمایشگاه‌ها خواستار تسریع اقدام و عمل به دستور صریح وزیر بهداشت با قید فوریت در خصوص تسری لایحه ارتقای بهره‌وری به کارکنان آزمایشگاه‌ها هستیم.
وی افزود: “از شورای عالی آموزش وزارت بهداشت و درمان، اجرای دستور مؤکد وزیر مبنی بر ضرورت بازگشایی و احیای دکترای حرفه‌ای علوم آزمایشگاهی را خواستاریم و بر ضرورت محدودسازی ورودی دانشگاه‌ها و حذف پذیرش بدون کنکور در این رشته پا می‌فشاریم”.
فاضلیان ادامه داد: “اجرای طرح رتبه‌بندی شغلی با هماهنگی و همکاری وزارت تعاون، رفاه، کار و امور اجتماعی را در حوزه بخش خصوصی ضامن نجات همکاران مظلوم شاغل در این بخش از استثمار و نجات آزمایشگاه‌ها از پیامدهای کیفی ناشی از حضور غیرآزمایشگاهیان می‌دانیم”.
رئیس صنف جامعه آزمایشگاهی کشور اضافه کرد: “تصویب نظام جامع آزمایشگاهی کشور را که از اهم مطالبات خانواده بزرگ آزمایشگاهی است عالی‌ترین اقدام خداپسندانه در جهت مدیریت کلیه مشکلات و مسائل مبتلا به این حوزه می‌دانیم و از مجلس محترم شورای اسلامی لحاظ کردن این طرح را در اولویت‌هایشان خواهانیم”.
وی با اشاره به مخالفت با واگذاری بی‌رویه آزمایشگاه‌ها که تهدید جدی برای امنیت شغلی آزمایشگاه‌ها است،‌ خاطرنشان کرد: “واگذاری بی‌رویه آزمایشگاه‌ها به غیر از کارکنان آزمایشگاه‌ها جفا است و واگذاری آن به غیر از ایرانی جنایت است لذا خواستار توقف و عندالزوم اقدام هدفمند با اولویت کارکنان و حمایت همه‌جانبه از آنها هستیم”.
محسن یکی از معترضان شرکت‌کننده در تجمع، گفت: “ضمن حمایت همه‌جانبه از وزیر بهداشت خواستار بازنگری و بازتعریف عدالت‌محور آزمایشگاه در جایگاه بایسته خود هستیم متأسفانه علیرغم توجه وزیر بهداشت برخی از مدیران ارشد در این وزارتخانه همکاری‌های لازم را با جامعه آزمایشگاهی نداشته و برنامه‌های ما را در آزمایشگاه‌ها دچار چالش کرده‌اند”.
وی تصریح کرد: “ما جامعه آزمایشگاهی برای اثبات حسن‌نیت مسئولانی که حامی ما هستند درج فوری روز ۳۰ فروردین، روز آزمایشگاهیان در تقویم رسمی کشور که متضمن هیچ گونه هزینه، بودجه و پیامد منفی نیست را خواستار هستیم”.

اعتراض به قطع درختان در روستای آهنگر محله گرگان

به گزارش مهر، اهالی روستای آهنگر محله گرگان در اعتراض به قطع درختان جنگل سمارود تجمع کرده و خواستار نظارت بیشتر مسئولان بر محیط زیست استان شدند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر