۱۳۹۵ آبان ۵, چهارشنبه

برگزاری سه تجمع اعتراضی در اهواز، بوشهر و مشهد


خبرگزاری هرانا ـ روز جاری، پنجم آبان‌ماه ۹۵، سه تجمع اعتراضی در شهرهای اهواز، بوشهر و مشهد برگزار شد. بدین ترتیب که شماری از کارگران پذیرفته شدگان آزمون استخدامی استانداری خوزستان در اعتراض به معطل ماندن وضیت استخدامی خود، در مقابل ساختمان استانداری خوزستان تجمع کردند. در جنوب کشو، عده‌ای از مغازه‌داران بوشهری با اعتصاب و بستن درب مغازه‌های خود در حالی‌که پلاکاردهایی مبنی بر لزوم حمایت نماینده ارشد استان از خود در دست داشتند، در اعتراض به تاسیس فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سطح شهر در مقابل استانداری تجمع خود را تشکیل دادند. جمعی از فعالان محیط زیست خراسان رضوی نیز در مقابل اداره‌کل محیط زیست استان تجمع سکوت داشتند و خواستار عدم ارائه صدور پروانه شکار به شکارچیان بودند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، شماری از کارگران پذیرفته شدگان آزمون استخدامی استانداری خوزستان در اعتراض به معطل ماندن وضیت استخدامی خود، امروز چهارشنبه (۵ آبان ماه) در مقابل ساختمان استانداری خوزستان تجمع کردند.
شماری از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی استانداری سال ۹۱ استان خوزستان که پیش از نیز دست به اعتراض زده بودند امروز (چهار شنبه ۵ آبان مهر ماه)  برای چندمین بار مقابل ساختمان این نهاد دولتی در اهواز تجمع کردند.
آنها در تشریح وضعیت استخدامی خود گفتند: “بعد از گذشت حدود ۴سال از زمان بر گزاری آزمون استخدامی استانداری خوزستان، هنوز وضعیت اشتغال ۲۰۰ نفر از قبول شدگان این آزمون در استانداری اهواز مشخص نشده است”.
به گفته آنان استانداری خوزستان در اسفند ماه سال ۹۱ آزمونی را برای اشتغال۲۰۰ نفر بر گزار کرد که در ‌‌نهایت این ۲۰۰ نفر پس از طی مراحل مصاحبه و تکمیل مدارک  ودریافت کد استخدامی در رشته  مختلف جذب شدند.
بر اساس گفته ای معترضین مسئولان استانداری خوزستان بعد از اعلام اسامی پذیرفته شدگان، مرتبا وعده استخدام آنان را در استانداری وفرمانداری های تابعه می دهند، اما بعد از گذشت چهار سال  این وعده هنوز محقق نشده و هنوز این ۲۰۰ نفر که نیازمند شغل برای تامین معاش هستند، استخدام نشده‌اند.

تجمع خرده‌فروشان بوشهری در اعتراض به یک فروشگاه زنجیره‌ای

به گزارش ایلنا، برخی مغازه‌داران بوشهری در اعتراض به تاسیس فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سطح بوشهر اعتراض کردند.
عده‌ای از مغازه‌داران بوشهری با اعتصاب و بستن درب مغازه‌های خود در حالی‌که پلاکاردهایی مبنی بر لزوم حمایت نماینده ارشد استان از خود در دست داشتند، مقابل در استانداری تجمع کردند.
رئیس اتاق اصناف بوشهر در این باره گفت: “مجوز فروشگاه زنجیره‌ای از مرکز صادر شده و برای شهر بوشهر ۳ شعبه و یک شعبه هم در گناوه پیش‌بینی شده است اما مغازه داران بوشهری انتظار دارند مسئولان شهرشان از آنان حمایت بیشتری کنند”.

تجمع سکوت فعالان محیط زیست در مشهد


 به گزارش ایسنا، صبح امروز ۵ آبانماه جمعی از فعالان محیط زیست خراسان رضوی در مقابل اداره‌کل محیط زیست استان تجمع سکوت داشتند و خواستار عدم ارائه صدور پروانه شکار به شکارچیان بودند.
در این تجمع از سازمان‌های مردم‌نهاد مختلف، NGO‌ها، دوستداران طبیعت و افرادی که با محیط زیست در ارتباط هستند، حضور داشتند و پلاکاردهایی با شعار «نفس یوز ایرانی به شماره افتاد، جاده‌های مرگ را کاهش دهید»، «همه حیوانات حق حیات دارند»، «طبیعت جولانگاه شکارچیان نیست»، «شکار حیوانات تفریح نیست» و … در دست داشتند که این تجمع حدود یک ساعت به طول انجامید.
علی کشمیری، سرپرست حقوقی پناهگاه حیوانات مهر مشهد، در خصوص این تجمع، اظهار کرد: “روز یکم آبان ماه تعدادی از شکارچیان به اداره‌کل حفاظت از محیط‌زیست مراجعه کرده و درخواست صدور پروانه شکار پرندگان کرده‌اند”.
وی افزود: “این تعداد از شکارچیان اداره‌کل محیط زیست را تحت فشار قرار داده تا بتوانند پروانه شکار دریافت کنند این در حالیست که صدور پروانه شکار از دو سال پیش در تمام نقاط کشور ممنوع بوده و فقط برای بعضی نقاط از استان‌های دیگر در موارد بسیار کم پروانه شکار پرنده صادر می‌شود”.
این فعال محیط‌زیست یادآور شد: “در حال حاضر وضعیت گونه‌های مختلف حیوانی به شدت نگران‌کننده است و علاوه بر گونه‌های گربه‌سانان، یوز ایرانی، پرندگان و گونه‌های مختلف دیگر نیز در وضعیت انقراض قرار دارند”.
کشمیری با بیان اینکه این تجمع در جهت اعلام همکاری و حمایت از سازمان محیط‌زیست استان شکل گرفته است، یادآور شد: “همه ما این جا جمع شدیم تا از سیاست‌های سازمان در جهت عدم صدور پروانه شکار حمایت کنیم”.
وی با اشاره به تاثیر فعالیت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد، خاطرنشان کرد: “سازمان‌های مردم‌نهاد در اینگونه موارد وظیفه‌های بسیار مهمی دارند و باید از ظرفیت‌های موجود برای اجرایی شدن سیاست‌های درست استفاده کنند”.
این فعال محیط‌زیست اضافه کرد: “خوشبختانه هنوز برای این تعداد از شکارچیانی که برای صدور پروانه به اداره‌کل محیط‌زیست مراجعه کردند، هنوز پروانه شکار صادر نشده است”.
کشمیری تصریح کرد: “نگرانی ما این است که شکارچی با مجوز شکار پرنده وارد طبیعت شده و هر موجود زنده‌ای را اعم از حیوانات در معرض انقراض که مشاهده کرد اقدام به شکار آن‌ها کند”.
وی در خصوص وضعیت گونه‌های جانوری در خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: “تمام گونه‌های استان در وضعیت نگران‌کننده‌ای قرار دارند و بعضی از آنان مانند پلنگ در خطر انقراض قرار گرفته‌اند”.
این فعال محیط‌زیست ادامه داد: “خوشبختانه قانونی که اخیرا در خصوص افزایش جریمه‌های شکار تصویب شده است کمی از شکارچیان را برای شکار منع کرده، اما بازهم بازدارنده نیست؛ در حال حاضر جریمه شکار پلنگ ۸۰ میلیون تومان و جریمه حیواناتی مانند کل، بز، قوچ و میش ۱۰ میلیون تومان است”.
کشمیری افزود: “البته تمام این جریمه‌ها در صورتی از فرد خاطی گرفته می‌شود که شکار او براساس شواهد و قرائن ثابت شود؛ باید جریمه‌ها سنگین‌تر دیده شود تا برای شکارچیان به اندازه کافی بازدارنده باشد”.
وی با بیان اینکه برخی شکار حیوانات را براساس خرافات و باورهای غلط انجام می‌دهند، عنوان کرد: “کشتار کفتار و خرس نیز در بیشتر اوقات به علت باورهای غلط انجام می‌شود”.
این فعال محیط‌زیست در خصوص حیوان‌آزاری، عنوان کرد: “در حال حاضر آزار حیوانات جرم شناخته نمی‌شود مگر در مواردی که این عمل منجر به تشویش اذهان عمومی شود”.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر