۱۳۹۶ شهریور ۸, چهارشنبه

بازداشت و حکم زندان برای سه شکارچی حیات وحش


حبرگزاری هرانا – مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت که باصدور رای قضایی ،متخلفین شکار یک راس بزکوهی به ۷ سال حبس تعزیری، ۳۶ میلیون ریال جزای نقدی وضبط دوسلاح غیر مجازبه نفع دولت محکوم شدند. همچنین مدیر روابط عمومی اداره کل محیط زیست مازندران گفت که شکارچی غیرمجازی که یک راس مرال نر را در منطقه حفاظتی روستای ‘اشکارلت’ شهرستان چالوس در غرب استان شکار کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از آنا،‌ سید اسدالله هاشمی گفت: “اواخر سال ۹۴ بود که مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کهگیلویه و بویراحمد به دو نفر متخلف برخورد می‌کنند که برخلاف قانون و مقررات محیط زیست یک راس بز کوهی شکار کرده بودند”.
هاشمی افزود: “مامورین از متخلفین لاشه یک راس بز کوهی و یک قبضه اسلحه سیمینوف غیر مجاز و یک قبضه اسلحه کلاشینکف غیر مجاز کشف و ضبط می‌کنند”.
وی گفت: “متخلفین با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند که با صدور حکم قضایی برای هر کدام ازمتخلفین، متهم ردیف اول به جرم حمل سلاح غیر مجاز سیمینوف و مباشرت در شکار یک راس بز کوهی به دو سال حبس تعزیری و ۱۸ میلیون ریال جزای نقدی و متهم ردیف دوم به جرم حمل سلاح غیر مجاز کلاشینکف و مباشرت در شکار یک راس بز کوهی به ۵ سال حبس تعزیری و ۱۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند”.

دستگیری شکارچی غیرمجاز مرال در چالوس

به گزارش ایرنا، مدیر روابط عمومی اداره کل محیط زیست مازندران گفت که شکارچی غیرمجازی که یک راس مرال نر را در منطقه حفاظتی روستای ‘اشکارلت’ شهرستان چالوس در غرب استان شکار کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.
کامیار ولیپور سه شنبه شب افزود: “این شکارچی غیرمجاز با گزارش مردمی شناسائی شد و پس از بازرسی از منزلش با اخذ نیابت قضایی ، بخشی از لاشه مرال نر کشف شد”.
وی گفت که پرونده این شکارچی غیرمجاز پس از بررسی در یگان حفاظت محیط زیست برای بررسی قضایی و برخورد با قانونی به دستگاه قضایی ارسال شده است.
بر اساس مصوبه شورای عالی محیط زیست جریمه شکار مرال ( گوزن قرمز) ۳۵۰ میلیون ریال است.
طبق گزارش محیط زیست مازندران در این استان ۴۰۰ راس مرال تحت حفاظت زندگی می کنند.
مرال در ایران در گذشته در جنگل‌های شمال کشور از ساحل دریای خزر تا ارتفاعات البرز و جنگل‌های بلوط حاشیه زاگرس از آذربایجان تا استان فارس زندگی می‌کرد، اما امروزه نسل آن در شمال غرب و غرب کشور به‌کلی نابود شده و آخرین بار ۵۰ سال پیش در جنگل‌های ارسباران مشاهده شد.
در جنگل‌های ساحلی دریای خزر نیز به جز در یک یا دو منطقه حفاظت شده نسل آن منقرض شده‌است. این گونهٔ جانوری در کرانه‌های غربی دریای خزر در شهرستان ماسال موجود است و سایت حفاظتی و گردشگری زیستگاه مرال در این منطقه در حال راه اندازی است.
همچنین مرال در جنگل‌های کوهستانی دور از دسترس البرز مرکزی و شرقی جمعیت مناسبی دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر