۱۳۹۴ بهمن ۱۰, شنبه

وزیر ارشاد: در برخی شهرها امکان برگزاری یک کنسرت را هم نداریم


خبرگزاری هرانا ـ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته است که عوامل خودسر قدرت زیادی دارند و دولت در برخی از شهرها حتی توان برگزاری یک کنسرت را هم ندارد.
به گزارش خبرگزری هرانا به نقل از ایسنا، علی جنتی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این‌که با توجه به اتفاقات پیش آمده و اعتراض‌های صورت گرفته پس از حضور معتمدآریا در کاشان، سیاست و واکنش دولت نسبت به این موضوع چیست؟ بیان کرد: “در این باره سیاست دولت مشخص است و از هنرمندان حمایت می‌کند، به ویژه خانم فاطمه معتمدآریا که یک هنرمند کاملا شناخته شده، خوش‌نام و برجسته در کشور است و قطعا آنچه پیش آمده را تایید نمی‌کنیم اما به هرحال همه چیز دست دولت نیست”.
عوامل دخالت‌کننده پر نفوذ و پرقدرت‌اند
وی گفت: “مجموعه امکانات و اختیاراتی که دولت دارد، محدود است و خودش ضوابط اجرایی ندارد تا مستقیما با این افراد برخورد کند”.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: “ما مسائلی از برخورد با هنرمندان و کنسرت‌هایی که برگزار می‌کنیم را شاهد هستیم تا برخورد با مراکز دیپلماتیک و آتش‌زدن سفارت عربستان که همه آن‌ها را محکوم کردند، اما با این حال عناصر خودسری بودند که اکنون هم بازداشت هستند”.
جنتی که شامگاه ۸ بهمن‌ماه پس از بازدید از سالن بازگشایی شده «قشقایی» و تماشای نمایش «عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» در تئاتر شهر سخن می‌گفت خاطر نشان کرد: “به هرحال سیاست دولت کاملا روشن است و همان حرکتی که در وزارت فرهنگ و ارشاد به عنوان متولی امور فرهیختگان و هنرمندان انجام می‌دهیم، را دنبال می‌کنیم ضمن این‌که سعی می‌کنیم کمک‌هایی نیز داشته باشیم اما بعضی جاها دیگر در اختیار ما نیست و عواملی که دخالت می‌کنند پرنفوذ و پرقدرت هستند که با استفاده از پشتوانه‌های خود کار می‌کنند”.
وی افزود: “ما حتی در برخی شهرها امکان برگزاری یک کنسرت را هم نداریم هرچند سعی می‌کنیم آن را برگزار کنیم ، اما به هرحال مشکلات زیاد است”.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره‌ی اتفاقی که برای سالار عقیلی رخ داد که منجر به حذف او از جشنواره موسیقی فجر به دلیل حضور در یکی از شبکه‌های خارجی شده بود، با اشاره به این‌که او مشکلی ندارد، گفت: ایشان آدم سیاسی نبوده که تمام شبکه‌های خارجی را بشناسد و بداند که چه رویکردی دارد او فقط برای اجرای برنامه‌ای در لندن بوده که گفته می‌شود اگر در یک برنامه تلویزیونی حضور داشته باشد مردم متوجه می‌شوند که قرار است برنامه اجرا کند و در آنجا فقط چند کلامی درباره‌ی فرهنگ و هنر ایران صحبت کرده است.
وی درباره‌ این که چطور می‌شود یک هنرمند یک شبکه خارجی فارسی‌زبان را که در رسانه‌ها مطالبی منتشر شده است، نشناسد، افزود: “این خیلی هم بعید نیست، چون آدم‌هایی که سیاسی نیستند تمام همت خود را در همان زمینه‌ کاری خود متمرکز می‌کنند و شاید اگر می‌گفتند بی‌بی سی بیشتر متوجه می‌شدند”

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر