۱۳۹۷ تیر ۲۱, پنجشنبه

دستگیری خانمی که اقدام به رقصیدن در مقابل یک مسجد کرده بود

خانمی که در مقابل یک مسجد اقدام به رقصیدن کرده بود، شب گذشته توسط مامورین یکی از نهادهای امنیتی دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رجا نیوز، خانمی که در مقابل یک مسجد اقدام به رقصیدن کرده بود، پس از انتشار آن در فضای مجازی شب گذشته توسط مامورین یکی از نهادهای امنیتی دستگیر شد.
به تازگی پس از اینکه شبکه یک تلویزیون ایران از چند نفر که ویدئوی رقص در اینستاگرام منتشر می‌کردند اعترافاتی پخش کرد موجی از حمایت از قربانیان بخصوص از طریق به اشتراک گذاری ویدیوهای رقص در شبکه های اجتماعی به راه افتاد. هر چند هنوز مشخص نیست این اقدام و بازداشت در رابطه با مشارکت در موج حمایتی مذکور باشد.
اعترافات مورد اشاره از دخترانی که در اینستاگرام ویدیوهای رقص خود را به اشتراک می گذاشتند در برنامه‌ای با عنوان “بیراهه” پخش شده و معاونت اجتماعی نیروی انتظامی ایران در ساخت آن نقش داشته است.
مقام‌های قضایی ایران رسما درباره کسانی که در اینستاگرام رقصیده‌اند و بازداشت احتمالی یا اتهاماتشان اطلاع‌رسانی نکرده‌اند به غیر از اظهار نظر اخیر یکی از مقامات انتظامی که گفته بود این افراد بازداشت نشده اند و پس از اخذ تعهد آزاد شده اند.
امروز، غلامرضا کاتب یک عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما از بررسی اقدام صدا و سیما در پخش مستند بیراهه و نشان دادن اعترافات، در جلسه دوشنبه هفته آینده این شورا خبر داد. این عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما بازخوردهای پخش مستند «بیراهه» را منفی دانست.
لازم به اشاره است که پیشتر انجمن حمایت از حقوق کودکان در بیانیه‌ای با اشاره به پخش سخنان اعتراف‌گونه یک دختر ۱۷ ساله از صدا و سیمای ایران، آن را «نماد مشخص و بارز خشونت علیه کودکان» توصیف کرد. این انجمن اعلام کرده است که «مراتب شکایت و اعتراض» خود را مبتنی بر استنادات قانونی به شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما هم ارائه خواهد کرد.
همچنین نرگس محمدی، نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر که اینک دوران محکومیت خود را در زندان اوین می‌گذراند با نوشتن نامه‌ای سرگشاده به پخش اعترافات این دختر رقصنده از شبکه یک صداوسیما اعتراض کرد. او گفت “اقدام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در پخش اعترافات شهروندان، محکوم، و مسئولان آن موظف به عذرخواهی هستند و می بایست در تدارک پاسخی مدنی در تحریم ملی این بخش از رسانه و مسئولان امنیتی- قضایی آن بود.”
لازم به یادآوری است که پیشتر سرهنگ تورج کاظمی رییس پلیس فتا تهران با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد پرونده‌های مربوط به چهره های شبکه های مجازی یا به زعم او “شاخ‌های اینستاگرام” مربوط به تهران است، از برخورد این نهاد انتظامی با این افراد خبر داد.
قوه قضاییه ایران دو سال پیش با همکاری پلیس و سپاه موجی از برخورد با مدل‌های اینستاگرامی را در سراسر ایران دنبال کرد. به تازگی معاون دادستان کل ایران گفته است که قوه قضاییه به دنبال مسدود کردن کل اینستاگرام است.
گفتنی است که پیشتر در اینستاگرام شاداب، الناز قاسمی، مائده هژبری و تعدادی دیگر نوشته شده بود که “این صفحه حسب دستور مقام محترم قضایی به علت انتشار محتوای مجرمانه مسدود گردید.”

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر